ANSYS Academic

RAEng_Publications Pixabay

Kutatás-fejlesztési és oktatási célok megvalósítására az ANSYS akadémiai szoftvereket kínál intézményi partnerei számára. Az akadémiai szoftverek funkciójukat tekintve nem kevesebbek a kereskedelmi szoftvereknél, de összetételük esetenként eltér azoktól. Az ANSYS Academic termékek Három különböző licenc verzióban érhetőek el attól függően, hogy milyen szintű kutatásokra szeretné használni az intézmény.

ANSYS Academic Associate

Ipari és nem ipari kutatások végrehajtásához, ezen kívül oktatási célokra, diákok projektfeladataihoz valamint diákoknak szóló szemléltetési célokra használható licenc.

ANSYS Academic Research

Csak nem ipari kutatások végrehajtásához, ezen kívül oktatási célokra, diákok projektfeladataihoz valamint diákoknak szóló szemléltetési célokra használható licenc.

ANSYS Academic Teaching

Csak oktatási célokra, diákok projektfeladataihoz valamint diákoknak szóló szemléltetési célokra használható licenc.

ANSYS diák szoftverek

Az ANSYS Student egy bevezető szoftvercsomag azon mérnökhallgatók számára, akik érdeklődnek a szimuláció alapjainak megtanulása után. A szoftvercsomag segítségével betekintést nyerhetnek a legkorszerűbb ANSYS Workbench szimulációs munkafolyamatába, pre- és posztprocesszálási valamint megoldó termékeibe. Az ingyenes és megújítható, hat hónapos licenc hozzáférést biztosít az ANSYS Mechanical, ANSYS CFD, ANSYS Autodyn, ANSYS Workbench és ANSYS DesignXplorer illetve az ANSYS AIM szoftverekhez, melyek teljes funkcionalitással rendelkeznek, csak a megoldható modellek méretében tartalmaznak korlátozást.

Az elvárásoknak leginkább megfelelő konfiguráció kiválasztásához, próba licensz igényléshez kérje kollégánk segítségét.

Back to top of page