Konzultáció

Geometria

fazis_1_1

Háló generálás

fazis_2_2

Számítások

fazis_3_3

Kiértékelés

fazis_4_4

Amennyiben Ön azt mérlegeli, hogy kiszervezze-e áramlástani problémái megoldásának egy részét, a legfontosabb döntési paraméterek a mérnöki fejlesztések munkamennyisége, a rendelkezésre álló számítástechnikai eszközeik, a házon-belüli szakértői tudásuk és az áramlástani modellezésben megszerzett rutin. Mérnökeink több száz konzultációs projektben megszerzett modellezési tapasztalata az Ön rendelkezésére áll. Javaslatot teszünk az elemzés módszerére, rövid határidővel kidolgozzuk a szimulációs modellt, saját hardver és szoftver eszközeinkkel elvégezzük a számításokat, értelmezzük az eredményeket és segítünk levonni a műszaki következtetéseket.

Részletek

Elsősorban 2D és 3D áramlástani feladatok szimulációját vállaljuk, illetve ilyen esetekben csak hálógenerálást is. Ugyanakkor modellezünk csőhálózatokat, áramlástechnikai rendszereket. Miért választana minket? Mert:

  • Elismert szakértői tevékenységünk segítségével széles körű ipari kapcsolatrendszert építettünk ki, melynek köszönhetően számos területen rendelkezünk gyakorlati tapasztalattal.
  • Cégünk vezetői jó hírnévnek örvendenek mind az akadémiai életben, mind pedig az iparban, hazánkban és külföldön egyaránt.
  • Szaktanácsadóink hazai és külföldi iparban elismert szakembereknek számítanak, így vélhetően bármely kérdésben segíteni tudnak Önnek.
  • Cégünk fejlett infrastrukurális lehetőségekkel rendelkezik – szervereink nagyméretű parallelizált számítások elvégzésére is alkalmasak.

Árképzés tekintetében alapvetően két különböző formában kínáljuk ezt a szolgáltatásunkat:

  • fix áras projekt (általában jól körülírható egyszeri megbízásoknál, tipikusan pl. ellenőrzési feladatoknál)
  • napidíjas projekt (általában komplex műszaki problémák, visszacsatolt munkafolyamatok esetén, tipikusan pl. optimalizálási feladatoknál)

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, hogy megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldást!

 

Ha rendszeresen szembesül szimulációs feladatokkal, válassza a legköltséghatékonyabb megoldást, a szoftver beszerzést. A felkészítést is vállaljuk.

Back to top of page