Rólunk

Az áramlástani kutatások, a numerikus technológia, valamint a számítástechnika soha nem látott ütemben fejlődik, és mára már lehetővé vált a műszaki életben előforduló legösszetettebb fizikai folyamatok szimulációs vizsgálata is – a CFD.HU Kft. ezt a tudást teszi hozzáférhetővé a Megrendelői számára

/Dr. Lajos Tamás alapító tulajdonos, a BME Áramlástan Tanszék professor emeritusa, a műszaki tudomány doktora/

csoportkep_retus (2)
Cégünkről

A CFD.HU Áramlástechnikai Kft.-t 2003-ban alapította Dr. Lajos Tamás, a BME Áramlástan Tanszékének akkori tanszékvezetője és Dr. Kristóf Gergely, egyetemi docens, tudományos főmunkatárs. Mint a korábbi ANSYS képviseletet ellátó CFD.HU hivatalos utódja, a SIMTEC Hungary folytatja az eddigi innovatív, magas szintű szolgáltatást a régióban, a SIMTEC és FLUIDCODES vállalatokkal együttműködve, melyek a szimulációs technológia terén összesen több mint 45 éves múltra visszatekintő ANSYS Elit Channel Partner-ek.

A SIMTEC Hungary Kft-t a Szimulációs technológia vezető vállalkozásai a SIMTEC, a FLUIDCODES és a CFD.HU Kft alapítói hozták létre 2021-ben. A cég világszinten vezető szimulációs megoldásokat kínál magyar ipari és akadémiai ügyfeleinek, a nemzetközi piacon is versenyképes gyártóktól a leginnovatívabb vállalatokig. A SIMTEC Hungary Kft az ANSYS minősített magyarországi képviselője, és a Görögországban, Horvátországban valamint Szlovéniában aktív SIMTEC cégcsoport tagja.

Elsődleges tevékenységi területünk a szoftvereladás, ahol a ma létező legszínvonalasabb szimulációs szoftvereket kínáljuk partnereink számára. Kiemelt fontosságú szakértői tevékenységünk is, a hő- és áramlástechnikai problémákra a leghatékonyabb eszközökkel keressük meg a megoldást.

background
Minőségpolitikánk

A CFD.HU Kft. vezetése felismerve a minőség meghatározó szerepét, üzletpolitikájának szerves részeként megfogalmazta minőségpolitikáját.

Társaságunk célkitűzése, hogy partnereink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal és tevékenységünkkel, felmerülő igényeiket a lehető legteljesebb mértékben kielégítsük. Célunk, hogy sokéves a CFD (Computational Fluid Dynamics) területen szerzett tapasztalatainkkal megkönnyítsük partnereink tevékenységét, elősegítsük eredményes munkavégzésüket.

A fenti alapgondolat a következőknek köszönhetően valósul meg a mindennapjainkban:

Minőségirányítási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük cégünk fejlődését és a követelmények változását követve.
A folyamatos fejlődés érdekében feltárjuk folyamatainkban a gyenge pontokat és intézkedéseket teszünk azok megszűntetésére.
Nagy gondot fordítunk munkatársaink megválogatására, valamint a munkához szükséges tárgyi feltételek megteremtéséra. A CFD.HU Kft alkalmazottai a szakma akadémiai körökben is elismert, magasan kvalifikált tagjai.
Lehetőséget biztosítunk munkatársainknak a cég fejlesztésében való részvételre és folyamatosan vizsgáljuk megelégedettségüket.
Folyamatosan képezzük alkalmazottjainkat az új követelményeknek, piaci kihívásoknak megfelelően.
A CFD.HU Kft. minden dolgozója személyesen felelősséget vállal az általa, vagy közreműködésével nyújtott szolgáltatás, vagy előállított termék kiváló minőségéért.
Elkötelezzük magunkat a tiszta, rendezett és inspiráló munkakörnyezet, a környezeti értékek védelme mellett.
A külső és belső feltételek változása esetén, továbbá a minőség jövőbeni javítása érdekében a minőségpolitikát rendszeres időközönként felülvizsgáljuk, módosítjuk.
Azért, hogy az előzőekben felsoroltakat megvalósíthassuk, a vállalat MSZ EN ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány szerinti Minőségirányítási Rendszert működtet és tart fenn.

A CFD.HU Kft. vezetősége gondoskodik arról, hogy minőségpolitikáját szervezeten belül minden szinten megértsék, közreműködik a minőségpolitika tudatosításában, számonkérésében a mindennapi munka során, valamint megköveteli, hogy munkáját minden dolgozója a dokumentált Minőségirányítási Rendszer alapján végezze.

Budapest, 2017.02.01.

Dr. Kristóf Gergely
Ügyvezető

Back to top of page